În curs de procesare...

Sunteti in cautarea unei asigurari auto ?

 

Ati ajuns in locul potrivit!

La noi puteti gasi cele mai bune oferte pentru asigurarea obligatorie auto. Se incheie atat de persoane fizice cat si juridice. Comparativ cu polita Casco, care este facultativa, asigurarea RCA este obligatorie pentru orice conducator auto. Deosebirea esentiala dintre cele doua este ca la Casco beneficiarul despagubirilor este chiar asiguratul iar la RCA persoana beneficiara este cea pagubita din vina asiguratului.

Asigurarea se incheie pe o perioada determinata: semestrial sau anual pentru orice vehicul inmatriculat sau inregistrat in Romania, pe perioada de valabilitate a autorizatiei provizorii de circulatie si pe perioada inmatricularii / inregistrarii temporare dar nu mai mult de un an.Este o asigurare obligatorie valabila in toate statele Uniunii Europene.

Incheiati online polita RCA si puteti beneficia de promotiile noastre.

Cum pentru toata lumea timpul inseamna bani, am structurat site-ul nostru cat mai accesibil si cu informatii precise si clare pentru a va ajuta sa alegeti solutia optima.

Suntem o echipa tanara, bine pregatita si cu dorinta mare de afirmare pe piata asigurarilor si va garantam seriozitate, promptitudine la orice ora si o colaborare permanenta cu dumneavoastra.
Aspiratiile noastre sunt spre a ne creea un portofoliu stabil de clienti care sa fie multumiti de prestatia echipei noastre.

Tot efortul nostru se canalizeaza spre dumneavoastra, viitorul nostru client.In actuala situatie de criza suntem o echipa mobila care ne adaptam si cautam intotdeauna solutiile cele mai eficiente si stabile pentru partenerii nostri.

Va multumim ca ne-ati ales si asteptam sa ne contactati pentru a concretiza colaborarea noastra.