În curs de procesare...
CASCO pret rapid!
Tip persoană:
Numar Inmatriculare:
Marca:
Model:

Asigurari auto CASCO

Lasa grijile ce tin de bunastarea autoturismului tau in grija noastra. Cum poti face asta? Incheie in cel mai scurt timp asigurari auto CASCO si protejeaza-te financiar de pericolele care te pandesc pe soselele romanesti.

Fie ca esti responsabil sau nu de incidentul in care esti implicat, CASCO te despagubeste. Si in caz de furt esti pus la adapost cu o astfel de polita. Ai inteles principalele beneficii ale unei asigurari auto CASCO?

Desi, cu siguranta te gandesti ca reprezinta o cheltuiala suplimentara, pe langa polita RCA trebuie sa sti ca doar cu o astfel de asigurare tu nu vei fi nevoit sa acoperi daunele produse propriului autoturism. Asadar asigura-te ca nu vei plati nici pentru prejudicile aduse tertilor, dar nici tie.

Incheierea unei asigurari auto CASCO este facultativa 

Incheierea unei asigurari auto CASCO este facultativa si se realizeaza doar dupa efectuarea unei  inspectii de risc a autoturismului de catre un reprezetant al companiei de asigurari aleasa de tine. La sfarsitul operatiunii se va incheia un raport de inspectie semnat de ambele parti.

Recomandam incheierea unei asigurari auto CASCO cu precadere celor care tocmai au achizitionat un autoturism nou. Experienta in domeniu ne indreptateste sa va sfatuim cum sa evitati neplaceri ulterioare produse de sumele de bani pe care veti fi nevoiti sa le achitati pentru reparatiile necesare in caz de accident sau in cazul furtului de plata unui nou autoturism.

Atentie insa, o astfel de polita acopera daune produse in mod accidental, nicidecum daune intentionate.

Pentru ca politele CASCO difera de la o companie de asigurari la alta noi iti punem la dispozitie o oferta diversificata pentru ca tu sa ai de unde alege. Compara ofertele chiar pe site-ul nostru si alege-o pe cea care ti se potriveste. Fi atent la clauzele existente pentru a nu spune dupa ca nu ai stiut.

In privinta preturilor, iti spunem dinainte cat te costa incheierea unei asigurari auto CASCO daca alegi sa utilizezi calculatorul nostru electronic. Completeaza campurile existente cu datele autoturismului pe care il vrei asigurat si asteapta cateva secunde. Pe ecran iti va aparea un pret estimativ al sumei pe care esti nevoit sa o scoti din buzunar daca te gandesti sa optezi si pentru CASCO.

Daca inca mai ai nelamuriri solicita brokerului ales toate informatiile necesare la sectiunea dedicata acestui subiect. In cel mai scurt timp tot ce vrei sa sti iti va fi trimis pe e-mail. Informeaza-te pentru o alegere corecta. Alege asigurari auto CASCO la cele mai mici preturi direct de pe site-ul nostru.